2014 Boğa Burcu Yorumu

0

Zodyak burçları arasında en güçlü olansınız ancak bu gücü fark etme ve fark ettirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Zaman zaman akreplerin bu konuda daha iyi ve daha güçlü olduğunu düşünüyorsunuz fakat zamanla kimin daha güçlü olduğunun farkına sizler de varacaksınız. Bunu kanıtlamak için çaba sarfetmenize gerek yoktur çünkü insanlar kısa süre sonra bunu kendiliğinden fark edecektir. bu yıl sizin için oldukça zor bir yıl olacak ancak sabırla beklerseniz meyvelerini toplayacaksınız! Eşiniz ve dostlarınız bu süreçte yanınızda olacak ve emin olun sene sonunda büyük sürprizler sizleri bekliyor olacaktır. Eğer yalnızsanız daha zorlu bir sürece merhaba deyin fakat sabretmeyi unutmayın!
Kariyerinize ilişkin gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilir ancak hedefe odaklanmış bir birey olarak yolunuza devam ederseniz yazının başında da belirttiğimiz gibi sorunsuz bir dönem geçirebilir ve gücünüzü sizler de kolayca fark edebilirsiniz. Boğa burcu her zaman güçlüdür ve bu dönem onların çok daha güçlü olmasını gerektiren dönemlerden bir tanesidir. Daha kaliteli işler yapmak isteyeceksiniz ancak iş yaşantınızda buna müdahale edecek isimler olacaktır. Bu isimlerden kurtulmak için çaba harcamayın çünkü onlar sizin daha iyi olduğunuzu fark ederek zaten geri adım atacaklardır.

Maddi ve manevi zenginlik arasında gidip gelme dönemine merhaba diyebilirsiniz… Bu dönemde bazı zorluklar yaşayacaksınız ancak hep söylediğimiz gibi sabırla beklerseniz sürprizler sizleri hayata geri döndürecektir. Yeni bir eş, yeni bir ilişki sorunsuz bir dönemin kapılarını aralayacak ancak bu aşamada seçim yapma konusunda sıkıntılar yaşayacaksınız. Bu sıkıntılar az önce de bahsettiğimiz gibi maddi ve manevi değerler olacaktır. Maddi konulara önem veren ve inanılmaz zengin olan kişilerin peşinden gidebilirsiniz ya da tam tersi dolu dolu bir ilişki isteyebilirsiniz. Yeni sevgiliniz farklı etnik kökene sahip birisi olabilir bu sizi şaşırtmasın. Sürprizler bu yıl sizleri bekliyor ve hiç beklemediğiniz şeylerin olacağı konusunda da sizleri uyarmıştım.
İstekleriniz her zaman olacak diye bir şey asla söz konusu değil ve eğer yeni evlendiğiniz eşiniz isteklerinizi yerine getirmiyorsa bunu çok fazla sorun etmeyin çünkü o sizi gerçekten sevecek ve kötü niyetli davranışlarda bulunmayacak. Siz dediğim dedik bir karaktere sahipsiniz ancak her kadın ya da her erkek bunu karşılayacak güçte değildir bu yüzden biraz olsun alttan almayı ve geri planda kalmayı öğrenmeniz gerekiyor. İsteklerinizi tatlı dille iletebilirsiniz ve orta yolu bulmak için çaba göstermeniz iki taraf için de çok daha uygun ve çok daha güzel olacaktır. Sevin ve sabretmeye devam edin bu sayede mutlu bir yıl geçirebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.