2014 Koç Burcu Yorumu

0

Kişisel becerilerinizi geliştirmek ve bu anlamda kendinizi daha iyi noktalara taşıyabilmek adına birçok fırsatla karşılaşacağınız bir yıl olacaktır. Maddi anlamda önünüze birçok fırsat çıkacak ve bu fırsatlar değerlendirmek için aceleci davranacaksınız. Beklentileriniz doğrultusunda size bir şeyler katacak olan 2014 yılı sizin için oldukça verimli geçecek ancak bu fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Finansal anlamda sıkıntı yaşayacağınızı söylemek saçma olur çünkü fırsatları değerlendirecek kadar zeki bir insansınız. Kova burcu için 2014 para anlamına geliyor ve tüm sıkıntıların geride kaldığı bir yıl olarak da karşımıza çıkıyor.

Mutlu olmak için yeni bir ilişkiye adım atmayı tercih edebilirsiniz ancak dikkatli olmanızda fayda var çünkü eski evliliğinizden sahip olduğunuz çocuklarınız bu konuda kıskanç davranacaklar ve sizi zor durumda bırakacaklardır. Eski dostlarınıza bu dönemde veda edebilirsiniz ve onların hayatlarında meydana gelecek değişiklikler uzaklaşmanıza da neden olabilir ve artık herkes kendi hayatına odaklanabilir.  Mistik eğilimler sayesinde yaşamınız çok farklı bir hale gelebilir ve hiç beklemediğiniz anlarda yeni dostlar elde edebilirsiniz. Dostlarınızın kıymetini bilin çünkü bu süreç sizin için oldukça önemli ve sıkıntılı bir süreç olarak karşınıza çıkacaktır.
Yalnız kalmayı hiç sevmiyorsunuz ancak sırf ilişki yapmak adına da sorunlu bir kişiyi tercih edebilirsiniz bu da sizi mahvedecektir. Yalnızlığın tadını çıkarmayı deneyin ve aşk yaşamak için sınırları zorlamayın. Seveceğiniz ve gerçekten aşık olacağınız biri elbette karşınıza çıkacak ancak sıkıntılı bir süreçten geçmek yerine akışına bırakmak sizin için çok daha iyi olacaktır. Sorunların üzerine gitmeyin rahat bırakın… Üzülmek yerine kafanızı boşaltmayı deneyin ve bir süre daha bekleyin emin olun bu sizi çok daha fazla rahatlatacaktır.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.