2012 BOĞA BURCU

0

2012 BOĞA Burcu

Bu yıl sıkıntıların azaldığı bir yıl olacak. Eğitim hayatı devam eden veya sınava hazırlananlar için başarı var. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı renklendirecek. Paranızı ileride memnun olacağınız bir yatırımda değerlendirebilirsiniz bu ev ya da arsa alımı da olabilir. Temmuz gibi uzun yollar görünüyor. Özellikle yılın ikinci yarısı eşinizle ortak harcamalar konusunda tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalarda her iki tarafında ailesini uzak tutmanız gerekecek aksi halde ilişkiniz yıpranabilir. Evli boğalar için eylül gibi hayatınızda daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Aileye katılacak bir bebek gibi.

 

2012 Boğa Burcu İş Hayatı

Yılın ilk zamanlara var olan işinizde pek fazla bir değişim yok. Nisan sonu gibi uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak ama moralinizi bozmayın sonrasında planlarınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Haziran gibi parasal konularda parlak bir dönem olacak. Bazılarınız ağustos sonu eylül başı gibi iş değişikliği yapabilir.Ancak hemen söyleyelim bu değişim sizi memnun edecek yada uzun zamandır istediğiniz bir iş olacak. 2012 yılında, iş ortamınızın hızlı bir değişiklik geçirebileceğini söyleyelim. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Bu alanlarda daha özgür olabilir ve tek başına çalışma imkânı da elde edebilirsiniz. Size özgü, daha bağımsız karar verip hareket edebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Bu arada kişisel düzeniniz,  hayat biçiminiz de değişebilir, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bir diyet uygulamaya başlayabilir, buna gerek de görebilirsiniz. Bu yıl ortak iş yapanlarınız varsa ortaklarıyla sorunlar yaşayabilir. Bazı ortaklıklar bitebilir. Özellikle yılın ikinci yarısı evinizden veya işinizden ayrılabileceğiniz gibi, yeni bir işe, yeni bir eve geçebilir veya evinizle ilgili bir tadilat işine girişebilirsiniz. Haziran’a kadar olan dönemde iş, ev ve ailenizle ilgili hareketli gelişmelere açık olacaksınız. Şunu belirtmekte fayda var özellikle başka bir şehre taşınmak isteyenler bu isteklerini hazirandan sonraki dönemde gerçekleştirebilirler.

Ağustos-Eylül arası sorumluluklar söz konusu olduğunda mücadele etmeyi unutmayınız. Pes ederek geri çekilmek, problemlerden kaçmak çözüm değil. Unutmayın. Ekim –  Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz.

2012 Boğa Burcu Aşk Hayatı

Yılın ilk zamanları uzun zamandan beri haber alamadığınız eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir. Eğer yalnızsanız şubat sonu mart başı gibi karşı cinsten, herkese yüz vermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz. Haziran gibi partnerinizle aranızda sorunlar çıkabilir neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyor olmanız problemlerin büyümesine yol açacak daha yapıcı bir tavır takınmanız gerekebilir. Tartışmalardan uzak durun ve alıngan bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Bu yıl boğa burçları için evlilik görünmüyor. Ancak kısa süreli ilişkiler olacak. Mayıs – Temmuz tarihleri arasında duygusal ilişkilerde şansınız kapalı. Ağustos ayında sizin için önemli biri ile karşılaşabilirsiniz. Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Ağustos ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcıdır. Eğer sorunlar çözülecek gibiyse bu tarihte her iki tarafın da oturup gerçekçi bir planlamada bulunması lazımdır. Tam tersine taraflardan biri için bu ilişki bitmişse o zaman, karşı tarafın sorumlulukları üstlenilmeli ve ondan sonra yeni bir hayata adım atılmalıdır Eylül Ekim arasında aşk hayatınız ya da evliliğinizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Beklemede kalınız. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Boğalar için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Aralık ayında aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Yaşadığınız aşkı duygusal olarak ele almaktansa, mantıklı bir şekilde hareket edilmesi daha doğru olacaktır.

2012 Boğa Burcu Sağlık

Sağlığınız yerinde ancak kış aylarında artan kilolara dikkat etmeniz gerekir. Sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Masaj, sıcak doğal ortamlar hayatına ahenk katabilir Kendinizi çok zinde hissediyor olsanız bile soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız.

Kasım-Aralık arasında sağlığınıza dikkat ediniz. Bu dönemde yurt dışı seyahati yapacak olanlar özellikle hava değişimi ile ilgili problemler yaşayabilir. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.