2014 Akrep Burcu Yorumu

0

Zodyak’ın en sevdiği burçlardan biri olarak bu yıl sizleri büyük sürprizler bekliyor. İş hayatınızda sıkıntılarınız varsa bu sıkıntılar geride kaldı diyebiliriz çünkü harika bir yıl sizleri bekliyor ve yalnızca iş hayatınızda değil ilişkilerinizde de bu anlamda güzle bir yıl olacaktır. Eğer evli iseniz ve çocuklarınız varsa onlar için güzle kararlar almaya hazır olun çünkü 2014 sizin yılınız olacak! Arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız bu sorunların da geride kaldığını söylemek doğru olacaktır. Zodyak tarafından şanslı burç olarak seçildiniz ve daha mutlu olmanız için elinden geleni yapmaya hazır. Kariyer başarıları sizleri yanıltmasın bu anlamda çalışmaya hız kesmeden devam edin ve emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alacağınızı da unutmayın.
Yeni şeyler öğrenmeye hazırsınız ve özellikle teknolojik gelişmeler konusundaki bilgi ve birikiminiz bu dönemde biraz daha artacak en önemlisi ise iş hayatınızdaki yükselişiniz hız kesmeden devam edecek! Başarılarınız arkadaşlarınız tarafından takdir görüyor ancak sizi kıskanan kesim de olacaktır. Onlara aldırış etmeden ve muhattap olmadan yolunuza devam edin ve öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Sürekli çalışmak sizin işiniz çünkü sizler çalışmayı fazlasıyla seviyorsunuz ve bundan sıkılmıyorsunuz. Öğrenmeye bayılıyorsunuz bu da sizlere başarıyı getiriyor. Kariyer basamaklarını teker teker tırmanacaksınız ve makam sahibi olacaksınız. Maaş konusunda bu yıl artış söz konusu ve sizler de bundan nasibinizi alacaksınız. İş hayatınızda sorunlar elbette olacak fakat sorunlardan daha çok başarılar elde edeceğiniz için bu sorunlar çok da fazla gözünüzde büyümeyecektir.

Bu dönemde özgüven konusunda patlama yaşayacaksınız ve Aslan burcunda olduğu gibi biraz daha kibirli hareket edeceksiniz. Bu arkadaşlarınızın pek hoşuna gitmeyebilir bu yüzden çok abartılı davranmamanız gerekiyor. Başarı sizleri mutlu edecek ve kendinize olan güveni biraz daha yukarılara taşıyacaktır. Özgüven sahibi olmak güzel ancak bunu abartmak sizi yalnızlaştırabilir. Kendinizle gurur duymanız oldukça güzel fakat olayı biraz daha abartırsanız yalnız kalmanız gayet normal bir durumdur.
Aşk yaşamınız, finansal durumunuz, ilişkileriniz, dostlarınız ve daha birçok şey için mutlu bir yıl sizleri bekliyor fakat nasılsa bu yıl benim yılım diyerek her şeyi elden bırakmanın da anlamı yok! Rahat olmaktan vazgeçin çünkü bu rahatlık sizleri bitirebilir. Detaylı düşünün, inceleyin, irdeleyin ve daha dikkatli adım atın! Başarılı bir kariyere sahipsiniz ancak bu başarıyı bir anda elinizden kaçırabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde biraz daha dikkatli davranın ve sorunlara çözüm üretmek için harekete geçin! Bu yıl çok fazla sorun sizleri beklemiyor ancak az önce de belirttiğim gibi bunu bilerek rahatlamaya çalışmayın çünkü bu rahatlık sizin yıllardır olduğu gibi en büyük düşmanlarınızdan biri ve sizi sona götürebilir. elinizdekileri kaybetmek istemiyorsanız davranışlarınızda abartılı olmayın ve kariyerinize daha fazla odaklanmaya da gayret gösterin, asıl başarı o zaman gelecektir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.