2014 Yay Burcu Yorumu

0

Zihinsel ve ruhsal çabalarınız ile hayatı sorgulamaya devam ediyorsunuz ve bu yıl biraz daha seçici davranıyorsunuz. İlgi göstermeye bayılıyorsunuz ve bu da arkadaş çevrenizin oldukça fazla hoşuna gidiyor. Bireyselleşmek size uygun değil ancak yavaş yavaş kendi kabuğunuza çekilerek olayları gözlemlemeyi tercih ediyorsunuz. Gözlem konusunda iyi olduğunuzu bilmeniz gerekiyor ve daha kaliteli gözlemler için de insan arasına karışmak gerekiyor ancak sizler uzakta kalmayı ve onları izlemeyi tercih ediyorsunuz.  İlginç düşüncelere kapılarak insanlardan uzaklaşmayı uygun görüyorsunuz ve bu yalnızlık da garip bir şekilde sizleri mutlu ediyor. Mutlu olmak sizin için aslında hiç de zor değil ve bu mutluluğu engelleyecek sorunlar da bu yıl ortadan kalkıyor diyebiliriz. İnsanlardan uzaklaşma fikri bu yıl ortaya çıkıyor, normalde sosyalleşmeyi ve insan içine karışmayı seven bir yapıya sahipsiniz. Aktivist ruhunuz bu yıl kayboluyor ve insanlardan her geçen gün uzaklaşıyorsunuz.
Kişisel gelişiminize önem veriyorsunuz ve bu anlamda kendinizi en iyi geliştirmek adına mistik eğitimlerden faydalanabilirsiniz. doktora ve yüksek lisans sizin için çok uygun ve eğer bir şeyler yapmaya karar verirseniz bu konuları düşünmenizi tavsiye ediyorum. Öğrenmek sizin işiniz ve araştırmacı ruhunuz da farklı alanlara yönelmenize yardımcı olacaktır. Gelişmeye ve geliştirmeye devam çünkü sizler sorguladıkça mutlu oluyorsunuz ve daha iyi noktalara geldiğinizi hissediyorsunuz. Stresten uzaklaşmak ve zihinsel olarak rahatlamak için tek yapmanız gereken Yoga ile tanışmak olacaktır. Yoga sayesinde sıkıntılarınızdan kurtulacak ve stresten uzak bir yaşama kavuşacaksınız.

Hedefe odaklanmanız gereken yıl bu yıl ancak az önce de belirttiğimiz gibi yalnız kalmayı tercih ettiğiniz için sıkıntılarınız biraz daha içselleşecek ve zor günleri de beraberinde getirecek. Zor günleri yoga sayesinde atlatmaya çalışın! Beden ve zihinsel fayda sağlayan yoga sayesinde sizler de kusursuz bir yıl geçirebilirsiniz. Hedefe odaklanma konusunda iyi düşünün ve kendi alanınız ile ilgili bir yükseöğretim programından faydalanmayı düşünün. Eğitim konusunda bu yıl sizler için oldukça parlak geçecek gibi görünüyor ve sizler de bu yılı en iyi şekilde değerlendirerek kendinizi daha iyi noktalara taşıyabilir ve eğitim anlamında daha başarılı bir noktaya gelebilirsiniz. Kusursuz olmayı seviyorsunuz ve bunu da eğitim programları ile sağlamanız mümkün olacaktır.
Hatalara yaklaşımınız oldukça pozitif ve bu dönemde sizin garip davranışlarınız çevrenin de ilgisini çekecektir. Sinirli yapınızdan bir nebze olsun sıyrılıp daha sakin bir kişi olarak yolunuza devam edeceksiniz ve bu anlamda sorunsuz bir dönem geçireceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize güveniyorsunuz ancak bu yıl biraz daha farklı olacak ve en büyük kavgalarda bile ılımlı yaklaşımınız sayesinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Ilımlı yaklaşımlarınız nedeniyle arkadaşlarınız tarafından çok daha fazla sevileceksiniz ve sorunları kısa sürede çözebileceksiniz. arkadaşlık ilişkileriniz bu yıl çok daha özel hale gelecek ve duygusal anlamda da daha fazla insan tarafından sevileceksiniz. Bu yıl sizin için sakin bir yıl ve öyle aktif bir yıl olmayacak ancak karakterinizdeki değişimler sizi bambaşka bir insana dönüştürecektir. sorunları daha önce kavga ederek çözen siz, artık daha sakin olmayı öğrendiniz ve bu yıl az önce de belirttiğim gibi sorunsuz bir şekilde yaşantınıza devam edeceksiniz. Kavgalar artık daha kısa sürecek ve affetmeyi bileceksiniz. İlişkilerinizi düzene sokmak ve karşı tarafa değer vermek güzel şeyler, sizler de bu konuda artık uzmanlaşacak ve büyük sorunlarda bile olgun tavırlar sergileyerek kısa sürede çözüme ulaşacaksınız. Sorunsuz ve mutlu bir yıl sizleri bekliyor…

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.