2017 İlkbahar-Yaz Saç Renk Trendleri

0

Saç renkleri mevsimsel olarak değişiklik göstermektedir. Mevsime göre saç renkleri değiştirmek çok mantıklı ve akıllıca bir tercih olacaktır. İlkbahar ve yaz günleri için daha canlı ve daha açık tonlar kullanmak doğaya daha uyumlu olacaktır. İlkbahar-yaz 2017 saç rengi trendleri çeşitli yeniliklerle kapımızı çalacaktır. 2017 ilkbahar-yaz saç rengi modası çeşitli yaklaşımları bizlere sunarak daha iyi hedeflemektedir. Saç renklerinizde çeşitli geçişler yaparak daha iyi saç renklerini kendinizde bulabilirsiniz. 2017 ilkbahar-yaz saç renk trendleri bu renk geçişleri hakkında sizlere fikirler sunuyor ve hangi saç renkleri kullanmanız konusunda ışık oluyor. Bu bilgiler saç uzmanları tarafından oluşturulmuş değerli bilgilerdir. Bu saç renk trendleri 2017 ile en son güncelliği yakalamış olacaksınız.

1.Sıcak Sarı Saç Renkleri

Mevsiminde sıcak olduğunu düşünürsek sıcak sarı saç renkleri çok uyumlu ve ideal olacaktır. Bahar ve yaz mevsiminde sıcak sarı tonlar gerçekten harika olmaktadır. Moda defilelerinde 2017 yılı tanıtılırken sıklıkla sıcak sarı tonlar ve kahverengi tonları hakimdi. Bu da bize yön veriyor ve eğilim oluşturuyor. Bu hafif saç tonları yüzünüzü de ince gösterecektir. 2017 ilkbahar/yaz sezonunda sıcak sarı tonlar hüküm sürecektir.

2.Derin Kahverengi Saç Rengi Trendi 2017

Koyu saç renklerinde ise derin kahverengi 2017 ilkbahar-yaz saç renk trendlerindendir. Derin parlak kilitler teknik olarak bu bahar ve yaza uyarlanmış haldeydi. Saç stilistleri bu renklerin bütün teknik detaylarını düşünmüşlerdi.

3.Fierce(sert) Kızıl

2017 saç trendleri daha doğal saç renklerine meyledeceğini görüyoruz. Tabiki de ufak tefek istisnalar olmakla beraber. Kızıl renklerin saç modellerini de fazlasıyla gördük. Bu renklerden zencefil saç renginin de ön plana çıktığını ve 2017 yılının bahar ve yaz aylarında da sıklıkla göreceğimizi düşünüyoruz. Daha sert kızıl saç tonlarını ön plana alacağız bu yıl. Bu fierce(sert) kızılla daha güzel görüneceğinizi düşünüyoruz. Kızıl size yakışıyorsa ten ve tarz olarak önümüzdeki zamanlarda denemelisiniz.

4.Pastel Saç Renkleri

Olağanüstü saç renklerini gördüğümüz moda haftalarında pembe saç rengi kilitlerini gördük. Pastel saç rengi yönünde büyük bir eğilim vardı. Pastel saç rengi cesaret isteyen bir saç rengi olsa da gerçekten güzeldi. Pembe,sarı ev mavi soluk pastel rengi birleştirmeli bir adım öndeydi.

5.Balyajlı Saçlar 2017 ilkbahar-Yaz Saç Renk Trendi

Bu yaz 2017’de balyajlar vurgulanacaktır. Saç köklerini doğal bırakarak saç rengi stili yaratmak felsefesi gelişiyor. Saçları sanki doğal bir güneş aydınlatmış gibi ön planda idi. Bu sıcak havalar için mükemmel bir saç rengi olduğunu düşünüyoruz. gerçekten denemek isteyeceğinize eminiz. Yaklaşım olarak da denemenizde fayda görüyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.